Warning: Creating default object from empty value in /var/www/akutbilen.dk/public_html/wikileaks.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

E-cigaret på rejsen – hvad skal jeg være opmærksom på?

Man kunne godt frygte, at man i tilfælde af en forestående rejse skal lade sin e-cigaret blive derhjemme, men dette behøver dog ikke være tilfældet, såfremt man bare har styr på alle regler og rammer, der er forbundet med rejser og e-cigaretter samt dertilhørende væsker. Det første, der er værd at bemærke i denne sammenhæng, er, at reglerne i henhold til rygning og transport af e-cigaretter og e-væsker varierer kraftigt, når man bevæger sig over landegrænser. Derfor kan det i første omgang være en fordel at undersøge, hvorledes reglerne er på rejsedestinationen og eventuelle mellemdestinationer. Har man ikke helt styr på reglerne og blot medbringer sin e-cigaret, som var man i Danmark, kan man nogle steder risikere at skulle betale en stor bøde eller i værste fald en tur i fængsel. Reglerne er dog ikke absolutte i de forskellige lande, hvilket altså vil sige, at disse ændrer sig løbende, hvorfor det kan være en fordel at undersøge reglerne endnu en gang, selvom man før har besøgt rejsedestinationen.

Tag hensyn i henhold til popularitet og restriktioner i de forskellige lande

Det er i høj grad også et spørgsmål om kultur og normer, når man snakker om rygning af e-cigaretter, da det er mere udbredt nogle steder end andre steder. Derfor kan det være en fordel at være helt bekendt med fakta og informationer om e-cigaretten og e-væsker, således man kan komme beskyldninger og fordomme i forkøbet. Man kan komme til nogle steder i verden, hvor de aldrig før har set en e-cigaret og vil vide noget om området, således man kan forklare det til eventuelle kritikere. Det kan også være, at man møder folk med en positiv stemning omkring emnet, hvorved det også er en fordel at kunne forklare noget om, hvorledes e-cigaretten fungerer, hvad der er i e-væsken osv.

Sikkerhedskontrol og transport af e-væske og e-cigaretter

Når man skal gennem sikkerhedskontrollen, er det særdeles vigtigt, at man afmonterer batterierne på sin e-cigaret, da de på verdensplan er blevet forbudte at medbringe i bagagen, hvorfor man skal have dem med i håndbagagen. Man bør dog sørge for, at batteriet er ladet godt op, da det nogle steder er et krav, at man kan aktivere batteriet, hvorfor det er vigtigt med et godt niveau af strøm på batteriet. I henhold til væsken kan det være en fordel at medbringe sine egne flasker, da man ikke altid er garanteret for en gennemgående god kvalitet i udlandet, som man er det i Danmark, hvor der skal opfyldes strenge krav for at kunne sælge e-væsker. Når man medbringer sine e-væsker skal det være i flasker af en volumen på under 100 milliliter, mens de skal opbevares i en gennemsigtig pose. Læs mere om regler i henhold til rygning af e-cigaret på rejsen og find et bredt udvalg af væsker og e-cigaretter online – find hjemmesiden her.

Comments are closed.