Warning: Creating default object from empty value in /var/www/akutbilen.dk/public_html/wikileaks.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

Så varmt bliver det i Dubai

Vi danskere er vilde med varme. Det er også en af grundene til, at vi året rundt søger mod varmere himmelstrøg, hvor der er mere behageligt vejr. Et af de steder, hvor vi i løbet af de sidste par år er begyndt at rejse mere til, er Dubai. Og kigger man på deres temperaturer, så kan man godt forstå, hvorfor vi danskere hungrer efter at komme til storbyen.

For når det er koldest i det bilrige land, så ligger graderne stadig på de små 20 grader. I de temperaturer går vi danskere jo stadig med shorts og korte ærmer. Når der så bliver hedt i Dubai, så bliver der også rigtig hedt. Så når graderne op på den anden side af 40 grader, hvilket giver god anledning til at dyppe sig i poolen et par gange om dagen – mindst.

Varmebølge om sommeren

Sommer i DubaiSå hvis du er til de store varmebølger, så er det bare med at besøge byen om sommeren, når vejret nærmest når kogepunktet. Men hvis du ikke er den store vandhund, og bare mest af alt har lyst til at gå rundt at opleve byen på egen hånd, så er det måske mere behageligt i de 20-25 grader, der er om vinteren. Så er det sightseeing, du har lyst til, så ville det nok være klogest at bestille din ferie om vinteren. Det kan også være en god anledning til at komme væk fra sne og kulde herhjemme i Danmark.

Hvis du har lyst til at lære mere om Dubai, så kan du altid smutte ind forbi siden dubaifan.dk. Derinde ligger der en masse guf, som du kan slubre i dig, hvis du har lyst til at læse op på byen og blive klogere. Der bliver taget fat på en masse emner og delt ud af brugbare informationer, så det er helt sikkert ikke et dårligt sted at søge viden om storbyen.

Comments are closed.